loading...
راهنمای استفاده از وسایل برقی خانگی
taban بازدید : 64 دوشنبه 13 دی 1400 نظرات (0)

Mixer Attachments Explained - Which?

ویژگی‌های مهم که در خرید همزن‌های برقی باید به آنها توجه کنید
در خرید همزن برقی باید به نکاتی کلی هم دقت و توجه داشته باشید. نکات زیر می‌توانند به شما کمک کنند تا بهتر خرید کنید:

راحتی
اگر همزنی معمولی خریداری می‌کنید باید به راحتیِ دسته آن توجه داشته باشید. قرار است که همزن برای مدتی در دست‌تان باشد و اگر طراحی مناسبی نداشته باشد، دست‌تان خسته می‌شود و کیفیت کارتان پایین می‌آید. مثلا بعضی از همزن‌ها در بخش دسته، دارای پوششی پلاستیکی یا سیلیکونی هستند و کار نگه‌داشتن همزن باوجود این طراحی ساده‌تر می‌شود.

همزن‌های ایستاده هم نباید بیش از حد سنگین و بزرگ باشند. چون جابه‌جایی‌شان برایتان سخت و دشوار خواهد بود.  در نظر بگیرید که اگر همزن سنگین باشد، هر بار، خارج‌کردن همزن از کابینت و گذاشتن مجدد آن سر جایش چقدر طاقت‌فرسا خواهد بود. البته اگر فضای کافی داشته باشید، خیلی ساده و راحت می‌توانید همزن را روی بخشی از پیشخوان بگذارید.

بخش مخصوص هم‌زدن دستگاه
به بخشی از همزن که درون مواد مختلف قرار می‌گیرد و آنها را هم می‌زند، دقت زیادی داشته باشید. تنوع این بخش یعنی وجود چند پایه همزن مختلف و طراحی آنها هم در تصمیم‌گیری درست نقش دارد. باید همزنی انتخاب کنید که شست‌وشوی پایه‌های همزن آن ساده باشد و ترجیحا، چند نوع پایه همزن متنوع برای هم‌زدن مواد مختلف در اختیارتان قرار بدهد.

سرعت
همزن‌ها دارای تنظیمات سرعت مختلفی هستند. مثلا می‌توانید همزن را از نقطه‌نظر سرعت هم‌زدن روی چندین و چند حالت تنظیم کنید. همزنی را انتخاب کنید که سرعت بسیار پایین، متوسط و تند را به شکلی مطلوب داشته باشد. یعنی زمانی که آن را روی درجه کُند یا همان پایین‌ترین حالت می‌گذارید، مواد را به‌آرامی و بدون بیرون ریختن از ظرف و پاشیدن به در و دیوار هم بزند.

سرعت‌های دیگرش هم برای کاربردهای مختلف مناسب و منطقی باشند. یعنی طوری دسته‌های همزن در مواد بچرخند که به هدف‌تان از استفاده از همزن برسید و کثیف‌کاری پیش نیاید. در هنگام بررسی سرعت‌های مختلف همزن برقی به سروصدایی که در هر سرعت به‌وجود می‌آورد هم دقت کنید. اگر قرار باشد که صدایی مهیب در هر بار استفاده از همزن به گوشتان برسد، خریدش کار معقولی نخواهد بود.

مصرف برق همزن برقی
توان وسایل برقی نشان می‌دهد که قدرتشان چقدر است. هر چقدر قدرت بیشتر باشد، مصرف انرژی هم بالاتر می‌رود. واحد اندازه‌گیری توان هم با وات مشخص می‌شود. همزنی که توان بالاتری دارد، زودتر می‌تواند از عهده هم‌زدن و مخلوط‌کردن مواد برآید. البته مصرف برق بیشتری هم دارد. توان همزن‌های برقی معمولا در حدود ۳۰۰ وات برای موارد ساده و ۶۰۰ وات برای همزن‌های ایستاده است.

طراحی کلی همزن
علاوه بر توجه به دسته همزن برای راحت‌ قرارگرفتن آن در دست در حین کار، به طراحی بخش‌های دیگرش هم دقت کنید. طراحی باید طوری باشد که کارکردن با همزن از هر لحاظ ساده و آسان شود. مثلا اگر همزن به‌گونه‌ای ساخته شده باشد که بتوانید آن را درون ظرفی بزرگ بگذارید و خودتان دست به آن نزنید، خیلی راحت‌تر خواهید بود.

البته این نکته مخصوص همزن‌های معمولی است. همزن‌های ایستاده که نیازی به نگه‌داری در دست‌ها ندارند. اما به‌طور کلی، برای خرید همزن معمولی یا ایستاده به طراحی آن دقت کنید و ببینید که رفاه کافی را در هنگام استفاده در اختیارتان می‌گذارند یا خیر. بهترین راه برای تشخیص بهترین طراحی، این است که در هنگام خرید، همزن را به دست بگیرید و با آن کار کنید یا اگر همزن ایستاده است، کارکردن با آن را امتحان کنید.

جنس پایه‌های همزن
دقت کنید که پایه‌های همزن یعنی همان بخشی که با آن هم‌زدن مواد را انجام می‌دهید از چیست؟‌ بهتر است که جنس این بخش از وسیله از استیل ضدزنگ باشد. این جنس ماندگاری و دوام بیشتری دارد.

اما اگر حساس هستید و نمی‌خواهید که ظرفی که در آن مواد را هم می‌زنید، خط بیفتد، انتخاب‌های دیگری مانند پایه‌هایی با روکش سیلیکونی هم وجود دارد. به نظر می‌آید، تصمیم منطقی، همان انتخاب همزنی با پایه‌هایی از استیل ضدزنگ باشد؛ چون شما می‌توانید هم‌زدن را در ظرفی انجام بدهید که ارزش زیادی ندارد و اگر خط بیفتد مشکلی پیش نخواهد آمد. یا اصلا این کار را در ظرفی پلاستیکی انجام بدهید.

هزینه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 41
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 22
  • باردید دیروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 136
  • بازدید ماه : 361
  • بازدید سال : 2,051
  • بازدید کلی : 8,007